POVRAT I ZAMJENA PROIZVODA

Ukoliko Kupac shvati da nije odabrao dobru veličinu, da je pogriješio u izboru boje, da je naručio krivu količinu i sl., proizvode može vratiti u roku 15 dana od dana primitka narudžbe uz prethodnu najavu na e-mail webshop@dota.hr ili na tel: 0993434594. Telefonskim putem ili putem e-maila biti će dogovoren način povrata. Budući da Prodavatelj ničim nije utjecao na odluku Kupca i nije kriv za pogreške istoga, cijeli trošak poštarine snosi Kupac. Robu je potrebno vratiti neoštećenu, neopranu, u original pakiranju te uz priložen račun. Roba se uz iste uvjete može vratiti i u bilo kojoj od naših trgovina, te ostvariti povrat novca za kupljeni proizvod.

U roku 30 dana od dana primitka narudžbe moguće je ostvariti zamjenu kupljenog proizvoda za neki drugi artikl. Proizvod koji se želi zamijeniti mora biti neoštećen, neopran, u original pakiranju te je potrebno priložiti račun, a trošak poštarine snosi kupac. Zamjena proizvoda se uz iste uvjete, može ostvariti i u bilo kojoj od naših trgovina.

 

Također, ukoliko Kupac ne preuzme pošiljku u dogovorenom roku i traži ponovno slanje pošiljke koja se prethodno vratila Prodavatelju,  trošak povrata i ponovnog slanja u cijelosti snosi Kupac.