O NAMA

Dota Living d.o.o bavi se proizvodnjom, uvozom i distribucijom kompletnog tekstila za kućanstvo, turizam i ugostiteljstvo. Osnovan je 1995. godine kao veleprodaja, a od 1998. godine počinje sa svojom maloprodajnom djelatnosti pod dobro poznatim imenom – DOTA.

Tvrtka uz sebe veže dugu tradiciju tekstilnih proizvoda vrhunske kvalitete koje ćete rado prenositi s koljena na koljeno. Bilo da želite opremiti svoj dom, apartman, restoran, hotel ili brod

– Dota je tu za vas!

Pomoć u odabiru idealne posteljine za sebe pružit će vam djelatnice u nekoj od naših 14 fizičkih poslovnica, a putem Dota web shopa dota.hr možete naručiti naše proizvode na svoju adresu bilo da se nalazite u Hrvatskoj ili izvan nje.

Ukoliko opremate svoj objekt potražite nas u izložbenom salonu u Dugopolju gdje se nalazi i sjedište naše tvrtke. Ondje možete dobiti sve informacije o opremanju apartmana, restorana, hotela ili brodova, naručiti tekstil šivan po mjeri, dogovoriti mjerenje objekata, montažu i ostale veleprodajne usluge ili potražiti informacije putem dota-opremanje.hr

Želimo ostati vjerni svojim kupcima nudeći najudobnije materijale i vrhunsku kvalitetu tekstila kakvima bi se ponosile naše bake. Kako bismo ostvarili taj cilj aktivno radimo na praćenju trendova, dizajniranju novih proizvoda, ali i na kontroli dobavljača, porijekla sirovina i načina obrade materijala.

-Najkvalitetnije, najudobnije i s najviše mota!