Savjeti

Ovaj materijal je savršen za hladne dane

Jesen se polako ušuljala u naše domove, a zima samo što nije pokucala na vrata. Osvježavajuću ljetnu posteljinu mijenjamo s toplim i mekanim materijalima od kojih se ujutro ne želimo rastati. Iako nikada nećete pogriješiti s klasičnim materijalima poput satena ili platna, jedan materijal se pokazao kao savršen odabir za vrijeme kada temperature počinju padati. – Riječ je o flanelu.

Flanel se originalno proizvodio od vunenih vlakana no danas je moguće pronaći flanel od prirodnih i umjetnih materijala ili njihove mješavine. Onaj koji možete pronaći u našoj ponudi izrađen je od stopostotnog pamuka. Flanel je prepoznatljiv po tankim nitima koji površini tkanine daju dodatnu mekoću, a upravo zbog svoje mekoće i topline idealan su odabir za jesenske i zimske dane.

Ova tkanina ima nekoliko prednosti: ne samo da zadržava toplinu i štiti od zime već je i vrlo laka za održavanje. Gužva se manje od ostalih materijala i postaje mekša sa svakim pranjem. Iako je savršen za hladnije dane radi se o prozračnom materijalu pa se ne morate brinuti od pojačanog znojenja.

Iako se flanel najčešće povezuje s kariranim uzorkom Dota je za vas pripremila raznoliku ponudu boja i uzoraka. Odaberite najdražu posteljinu od flanela za sebe i za svoje mališane putem našeg web shopa ili posjetite neku od naših poslovnica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.