Kompletan tekstil za opremanje apartmana, hotela, brodova i restorana.

bogat_izbor-150x150

Bogat izbor raznih tekstilnih proizvoda

mjerenje-150x150

Mjerenje apartmana, brodova, hotela

sivanje_po_mjeri-150x150

Šivanje po traženim mjerama

personalizacija-1-150x150

Personalizacija ručnika, posteljine i ogrtača

dostava-1-150x150

Dostava proizvoda na željenu adresu

montaza-1-150x150

Montaža bonegracija, dekora i zavjesa

VELEPRODAJA I IZLOŽBENI SALON
Dota Living d.o.o.
Dugopoljska cesta 29, 21204 Dugopolje
Radno vrijeme: 8-16 h
T: 0994803142, E: opremanje@dota.hr

Uz maloprodajne poslovnice, tu je i veleprodaja tekstila za opremanje apartmana, hotela, brodova, restorana i sl. Izložbeni veleprodajni salon smješten je u Dugopolju gdje je i samo sjedište tvrtke. U izložbenom salonu je moguće pronaći sve za opremanje ugostiteljskih prostora, a ukoliko nemate zamisao kakvo uređenje želite za svoj interijer, naše educirano osoblje će Vam predložiti boje, materijale i proizvode koji će biti u skladu s Vašim potrebama i postojećim prostorom.

S ponosom naglašavamo da smo pripremili veliki izbor posteljina za hotele, apartmane, brodove i sl. Imamo i posebno luksuzne posteljine koje su iznimno prikladne za predsjedničke apartmane te luksuzne sobe. Posteljinu je moguće naručiti u svim nestandardnim mjerama kao i u svim standardnim dimenzijama.

Dio ponude su i razni popluni, jastuci, štep navlake za jastuke i štep deke koje je također moguće naručiti u nestandardnim dimenzijama. Kako bi kreveti duže ostali bez zapraljanja imamo i nekoliko vrsta nepropusnih plahta za zaštitu madraca.

U ponudi je i veliki izbor prekrivača, luksuznih prekrivača, deka i dekica te materijala za šivanje prekrivača i traka za krevete prema individualnim željama i mjerama.

Za profesionalnu upotrebu dostupan je veliki izbor ručnika različitih gramatura (400- 700 g/m2), dimenzija, boja i načina tkanja kako bismo zadovoljili različite potrebe kao i cjenovne razrede. Ručnici su visoke kvalitete te gotovo svi imaju dupli obšiv što pomaže produljenju trajnosti proizvoda. U frotirskom programu se nalazi i nekoliko vrsta ogrtača, kupaonskih stopa, wellness ručnika te papuče za profesionalnu upotrebu. Prema željama klijenata, u mogućnosti smo staviti vezeni logo na ručnike, ogrtače, posteljinu i sl.

Za dekoraciju unutarnjih prostora, ali i vanjskih prostora te vrtnog namještaja tu je širok izbor materijala i dezena za šivanje jastučnica, zavjesa, dekora, navlaka za ležaljke i sl. U mogućnosti smo sve šivati prema željenim mjerama, a ukoliko je potrebno, osiguravamo bonogracije i montažu prema Vašim željama i postojećem prostoru.

Također, u ponudi je i širok izbor visokokvalitetnih materijala za stolnjake (čak i za vanjske objekte) kojii su iznimno otporni na pranje i peglanje na visokim temperaturama. Također, vrlo su izdržljivi te imaju mogućnost kloriranja i profesionalnog čišćenja. Važno je naglasiti kako imamo materijale za stolnjake u širini 330 cm kako bismo udovoljili zahtjevima tržišta. Nudimo i veliki izbor nadstolnjaka i mogućnost usklađivanja sa dekorima, jastučnicama i sl.

Svaku ideju možemo provesti u djelo ili pomoći pri odabiru i osmišljavanju materijala i uređenja prostora. Imajte na umu da smo u mogućnosti vršiti usluge mjerenja, šivanja, dostave i montaže.

Obratite nam se s povjerenjem!